Vechtsporten

YourPerfection biedt een breed aanbod aan verschillende vechtsporten, zoals MMA, Boksen en Jiu Jitsu. Deze lessen zijn ook te boeken met een groepslesabonnement. Kijk voor meer info over deze lessen bij Vechtsporten en wil je weten wie onze instructeurs zijn? Kijk dan bij Team.

Vechtsport info

YourPerfection is onlosmakelijk verbonden met vechtsport. Eigenaar en oprichter Yassine was ooit een fervent kickbokser en heeft vanuit die hoedanigheid een eigen sportschool opgericht. Vandaag de dag is dit nog steeds zichtbaar binnen YourPerfection. Zo hebben we een eigen boksring en een mooie mat met maar liefst 17 bokszakken. Naast Kickboksen en Boksen bieden we echter ook, als enige sportschool in Purmerend, Jiu Jitsu en MMA. Deze specialistische lessen worden gegeven door erkend trainer Maxim Leijdekker.

Onze vechtsportlessen zijn inbegrepen in het groepslessen-aanbod en derhalve voor iedereen toegankelijk. Ook bieden wij voor kinderen en jeugd meerdere kickbokslessen. We bieden al lessen vanaf 4 jaar! Tijdens deze lessen staan respect hebben voor elkaar en zelfbeheersing centraal. Check ons lesrooster voor actuele dagen en tijden.

YourPerfection biedt een breed aanbod aan verschillende vechtsporten, zoals MMA, Boksen en Jiu Jitsu. Deze lessen zijn ook te boeken met een groepslesabonnement. Kijk voor meer info over deze lessen bij Vechtsporten.

Benodigdheden:
Voor sommige lessen zijn bokshandschoenen benodigd en (optioneel) beenbeschermers. Voor de eerste proefles vertrekken wij die in bruikleen. Tevens verkopen wij zelf goede kwaliteit bokshandschoenen en beenbescherming. Kijk hiervoor op onze webshop.