Kids

YourPerfection biedt een uitgebreid lesrooster voor kinderen en jeugd van 4 t/m 16 jaar! Onze trainers staan erom bekend dat ze heel goed met kinderen kunnen omgaan en maken iedere training tot een feestje. Voor de allerkleinsten staat de les in het teken van spelenderwijs sporten met veel spelelementen, terwijl voor de wat ouderen de les juist meer gericht is op respect, discipline en doorzettingsvermogen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat kinderen en jongeren die sporten, zelfverzekerder zijn en het beter doen op school dan hun medeleerlingen die niet aan sport doen. Ook krijgen kinderen en jongeren een betere houding door het sporten. Kinderen zullen ervaren dat bewegen in groepsverband met leeftijdsgenootjes net zo leuk, zo niet leuker kan zijn dan urenlang achter de Playstation zitten.

Check ons lesrooster voor de actuele dagen en tijden. Bij mooi weer wordt er lekker buiten getraind! Moeilijk opvoedbare kinderen en kinderen met Obesitas, zijn eveneens van harte welkom. Zij kunnen een aangepaste training krijgen.