Personal Training

Iedere sporter is uniek, met een eigen behoefte en een eigen doel. De een wil graag afvallen en de ander wil fitter worden of meer spieren kweken. Welk doel je ook voor ogen hebt, een personal trainer biedt altijd uitkomst. Uit statistieken blijkt namelijk dat maar liefst 90% van sporters die trainen met een personal trainer, ook daadwerkelijk hun doelen behalen.

Wat doet een personal trainer?

Allereerst voer je met hem/haar een kennismakingsgesprek, want de ‘klik’ is heel belangrijk. Zoals iedere sporter uniek is, zo zijn personal trainers dat tenslotte ook. Wanneer het klikt dan maakt de personal trainer samen met jou een trainingsplan, gebaseerd op wat je leuk vindt, wanneer en hoe vaak je wilt trainen, etc. Hierbij wordt er gekeken naar het doel en het gewenste eindresultaat. Daarnaast zorgt een personal trainer ervoor dat je alle oefeningen op de juiste manier uitvoert, dat je verantwoord sport zonder blessures en dat je altijd gemotiveerd en uitgedaagd blijft.

Is Personal Training niet heel duur?

Personal Training wordt inderdaad vaak bestempeld als ‘duur’ en natuurlijk kost het ook iets meer dan een abonnement, maar zie het als een investering in jezelf met een nieuwe en betere versie van jezelf als resultaat. Personal training is bovendien niet iets wat je oneindig zult doen, omdat je op den duur voldoende inspiratie en motivatie (en discipline) hebt opgedaan om zelf je trainingen te doen.

Bij YourPerfection beschikken we over meerdere personal trainers die stuk voor stuk gemotiveerd zijn om jou te helpen je doelen te verwezenlijken. Het is ook mogelijk om een personal training met z’n tweeën te doen, dit scheelt weer in de kosten. Wil je een keer een personal training uitproberen? Of wil je meer informatie over beschikbaarheid en kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom een keertje kennis maken.