Fitness

Het voordeel van Fitness is dat je in je eigen tempo traint en bovendien op ieder gewenst moment. YourPerfection beschikt over een ruime, goed geklimatiseerde fitnessruimte met de modernste apparatuur voor cardio en kracht. Na een intake en uitleg over alle apparaten, kun je zelfstandig trainen. Wij bieden daarbij trainingsschema’s op maat en dagelijks professionele begeleiding in de fitnessruimte.

Cardio

Met cardiotraining werk je aan conditie en vetverbranding. Ook verbetert het de hart- en longfunctie, reguleert het de bloeddruk en verhoogt het de stofwisseling. Onze fitnessruimte beschikt over een breed aanbod aan professionele cardioapparatuur. Denk hierbij o.a. aan crosstrainers, zogenaamde Arc Trainers, loopbanden en aan fiets- en roeiapparaten. Alles om je lichaam optimaal te trainen.

Kracht

Met krachttraining kun je werken aan verschillende doelen. Zo kun je simpelweg werken aan functionele kracht die je gebruikt bij dagelijkse handelingen zoals: tillen, duwen, trekken, schuiven, etc. Ook kun je spiermassa kweken, het zogenaamde ‘Body Building’. Ieder doel vraagt om een andere manier van trainen. Onze fitness instructeurs weten exact hoe je dit het beste kunt doen. Daarbij bieden wij de beste apparatuur om je doelen te behalen. Krachttraining is gezond voor jong en oud. Spieren verbruiken namelijk suiker (glucose), wat ziektes als Diabetes en Obesitas voorkomt. Ook vertraagt krachttraining het proces van botontkalking als gevolg van ouderdom.

Voor alle lessen bekijk de groepslesroosters.