Over Ons

Missie

Bij YourPerfection willen we verder gaan dan alleen een trainingsplek, met onze voornaamste waarde van persoonlijke aandacht. Onze toegewijde trainers bieden op maat gemaakte begeleiding voor diverse doelen, streven naar het overtreffen van verwachtingen en creëren een thuishaven waar vertrouwen heerst.

Visie

YourPerfection overstijgt traditionele training met een visie die iedereen aanspoort het beste uit zichzelf te halen. Voortdurende innovatie is zichtbaar in verbeterde fitnessprogramma’s en faciliteiten, waarbij we de nieuwste technologieën inzetten voor een vooruitstrevende trainingservaring.

Geschiedenis van YourPerfection

YourPerfection is begonnen in een studio in 2017. Eigenaar Yassine wilde samen met zijn vrouw Danielle iets voor zichzelf beginnen nadat hij jarenlang werkzaam was geweest bij verschillende sportscholen en sportorganisaties in Purmerend. Vanaf het begin is de focus van YourPerfection geweest om een familie sfeer te creëren waar persoonlijke aandacht centraal staat. Op deze manier kan iedereen zijn of haar eigen idee van perfectie bereiken. Deze formule sloeg goed aan en YourPerfection groeide al snel uit de studio en verhuisde naar de bovenverdieping van het huidige pand. YourPerfection bleef groeien en maakte van de Corona periode gebruik om te verbouwen en uit te breiden naar het huidige volledige pand. Dit heeft geleid tot een prachtig modern pand gelegen aan van IJsendijksstraat 154 in Purmerend. YourPerfection is erg trots op de geschiedenis van het bedrijf maar kijkt nog meer uit naar de toekomst.