Ouderen

Bij Yourperfection zijn we er voor jong tot oud. Het is van belang dat iedereen goed in vorm blijft om zo het maximale uit het leven te halen. YourPerfection biedt zowel ’s ochtends als ‘s avonds een zeer uitgebreid lesrooster met veel variatie. Check voor de dagen en tijden ons actuele lesrooster.

Fun Fit

Tijdens deze groepsles voor Senioren staat sporten met gelijkgestemden in een rustige ambiance centraal. De oefeningen zijn gefocust op functionele kracht en je fit en lekker voelen. Leeftijdsindicatie: 55+
 

Small Group Training

Voor wie een groepsles te massaal vindt, maar het toch prettig vindt om in gezelschap te trainen, is Small Group Training een uitkomst. Tijdens deze lessen wordt er getraind o.l.v. een instructeur met maximaal 5 á 6 deelnemers. YourPerfection biedt diverse Small Group Trainingen, zowel in de fitness, waarbij er in circuitvorm met de apparaten wordt getraind, als in de groepsleszalen. Small Group Trainingen zijn ook mogelijk in besloten vorm; denk hierbij aan een groepje vrienden of collega’s. Neem voor deze mogelijk contact op via het contactformulier.