Team

Ontmoet onze enthousiaste en professionele trainers:

Yassine
YassineTrainer / Eigenaar
Sport is altijd mijn grootste hobby geweest. Naast voetbal, fitness en zwemmen heb ik op hoog niveau de kickbokssport beoefend. Omdat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken, ben ik de opleiding Sport & Bewegen gaan volgen, later aangevuld met de opleidingen Fitvak A, Fitvak B en Personal Trainer. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in het organiseren van groepslessen, personal trainingen en small group trainingen, alsmede het geven van fitness- en kickbokslessen. Daarnaast heb ik veel gewerkt met (moeilijk opvoedbare) kinderen, onder andere bij Spurd (buurtsport Gemeente Purmerend) als jongerenbegeleider en toezichthouder en heb ik tevens bootcampclinics op middelbare scholen gegeven. Door mijn opgedane ervaring in diverse sportaccomodaties voelde ik de behoefte om voor mijzelf te beginnen en heb ik YourPerfection opgericht.
Maxim
MaximTrainer
Maxim Leijdekker, Rijk erkend leraar Brazilian Jiu Jitsu (BJJ), heeft inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring als leraar BJJ. Naast het verzorgen van de BJJ en MMA lessen bij YourPerfection begeleid Maxim nationale en internationale top atleten in verschillende Martial Arts/Budo disciplines. Daarnaast houdt hij zich bezig met weerbaarheidstraining voor overheidsinstanties. Naast BJJ trainer/coach is Maxim ook opgeleid tot RTGB instructeur en hij heeft de Kettlebell Master opleiding succesvol afgerond.
Santi
SantiTrainer
Hoi allemaal,
Mijn naam is Santiago, maar de meeste mensen noemen mij Santi. Al vanaf jonge leeftijd ben ik veel met sport bezig. Ik ben begonnen met teamsporten, zoals American football en basketbal. Toen ik wat ouder werd deed ik veel aan krachttraining en uiteindelijk ook kickboksen. Inmiddels werk ik al ruim 10 jaar in de sport. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit fitnessbegeleiding, verschillende soorten groepslessen, en personal training.
Ik geef verschillende soorten lessen bij YourPerfection waaronder BBB, Kickbok Training, Bodypump, HIT Training, Zak Training. Ik gebruik een variatie van techniek en conditietraining voor jong, oud, beginners, en gevorderden. Kortom geschikt voor iedereen. Tot dan!
Sunil
SunilTrainer
Wil je boksen beoefenen om jouw conditie te verbeteren, af te vallen, of om technisch te leren boksen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Boksen kent verschillende trainingsvormen, hierdoor zit er veel variatie in de lessen en is elke training anders. De kernpunten van onze training zijn: conditie in de vorm van snelheid en zak trainingen, techniek in de vorm van combinatiestoten en kracht/uithoudingsvermogen in de vorm van sparren.
Zelf ben ik al ruim 33 jaar actief in de vechtsport (voormalig kampioen) als bokser en BJJ/MMA beoefenaar bij Maxim Leidekker.
Fred
FredTrainer
Ik ben Fred en sinds mijn 16e besmet met het sportvirus. Nadat ik de zwarte band in karate heb behaald ben ik overgestapt naar het kickboksen. Nadat ik gestopt bent met kickbokswedstrijden heb ik een aantal sportopleidingen en cursussen gevolgd. Hierna ben ik sportlessen gaan geven.
Ik vind het leuk om een uitdagende en leuke training te verzorgen, en mensen te begeleiden bij hun sportieve doelen. Ik hoop jou ook snel in mijn les te mogen ontvangen!
Vincent
VincentTrainer / Marketing
Hoi, ik ben Vincent. Sinds april 2019 geef ik met veel plezier les bij YourPerfection. Daarvoor gaf ik les op andere sportscholen, maar hier voel ik me echt thuis. Lesgeven doe ik al ruim 10 jaar en is echt een hobby. Ik hou ervan mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Dit doe ik overigens ook in mijn vaste baan, waar ik manager ben van een grote uitzendonderneming.

Mijn sportervaring is vrij ruim. Ik heb jarenlang Teakwondo gedaan maar ook voetbal. Vandaag de dag ben ik redelijk allround, maar krachttraining is mijn favoriet. Ik vind het leuk om daarbij protocollen te gebruiken uit de Crossfit, zoals Amrap (as many rounds as possible), Emom (Every minute on the minute) and Metcon (Metabolic conditioning). Stuk voor stuk effectieve methodes om jouw lichaam de ultieme trainingsprikkel te geven. Mijn motto is dan ook: ‘The definition of stupid is doing the same thing over and over again, while expecting a different result.’

Wil je meer van me weten? Kom dan een keer gezellig meedoen, dan maken we meteen een praatje. Want dat is tenslotte een van de leukste dingen van het sporten; ontmoeten en samen trainen!

Daniëlle
DaniëlleEigenaresse / Sales
Mijn bio is hier binnenkort te lezen.
Gianni
GianniTrainer
Mijn bio is hier binnenkort te lezen.
Nick
NickSales
Mijn bio is hier binnenkort te lezen.
Sabrina
SabrinaTrainster
Mijn bio is hier binnenkort te lezen.
Dennis
DennisClubmanager
Mijn bio is hier binnenkort te lezen.
Sanne
SanneTrainster
Mijn bio is hier binnenkort te lezen.
Vesta
VestaAdministratie / Copywriter
Mijn bio is hier binnenkort te lezen.