Since 2017

Over ons

Op zoek naar een sportschool, waar u zich thuis en op uw gemak voelt? Waar doelgericht trainen samengaat met gezelligheid en een grote persoonlijke betrokkenheid? maak dan kennis met het unieke concept van YouRPERFECTION.

Over Yassine

Sport is altijd mijn grootste hobby geweest. Naast voetbal, fitness en zwemmen heb ik op hoog niveau de kickbokssport beoefend. Omdat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken, ben ik de opleiding Sport & Bewegen gaan volgen, later aangevuld met de opleidingen Fitvak A, Fitvak B en Personal Trainer. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in het organiseren van groepslessen, personal trainingen en small group trainingen, alsmede het geven van fitness- en kickbokslessen. Daarnaast heb ik veel gewerkt met (moeilijk opvoedbare) kinderen, onder andere bij Spurd (buurtsport Gemeente Purmerend) als jongerenbegeleider en toezichthouder en heb ik tevens bootcampclinics op middelbare scholen gegeven. Door mijn opgedane ervaring in diverse sportaccomodaties voelde ik de behoefte om voor mijzelf te beginnen en heb ik YourPerfection opgericht.

 

“Bij YourPerfection bent u verzekerd van een grote persoonlijke betrokkenheid en motivatie.”

Ons aanbod

Personal training

Small Group training

Outdoor training

Groepslessen

Bedrijfslessen

Kinder groepslessen

Voeding/life style begeleiding

If you dare to challenge yourself, yourperfection challenges you!

 

Erectiepillen doen in de basis allemaal hetzelfde. Ze verwijden de bloedvaten waardoor er makkelijker bloed naar de penis kan stromen. Het bloed kan ook minder gemakkelijk weer terugstromen, hierdoor kunt u de erectie makkelijker vasthouden. Er zijn verschillende erectiepillen, sommige werken na een half uur en houden hun werking voor 4-6 uren - Viagra, Levitra, Kamagra. Maar u kunt op de https://erectiepillen-online.nl ook erectiepillen kopen die tot wel 36 uur (Cialis) werkzaam zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u spontaan en ongewenst een erectie krijgt. De penis wordt alleen stijf bij directe stimulatie en dus niet zomaar spontaan op een moment dat u dit niet wilt.