Massage Experience

YourPerfection Stoelmassages

Op basis van technologie biedt YourPerfection een verscheidenheid aan ontspanningsmassages met ieder hun eigen effect op fysiek en mentaal welzijn. Onze massagestoelen stellen je in staat om, zonder fysieke contactmomenten, de balans van de 3-eenheid Body, Mind & Soul te bevorderen en herstellen.

Indien gewenst kun je kiezen voor individuele rustgevende muziek. Privacy gegarandeerd terwijl je een optimale en massage ondergaat. De stoelen zijn voorzien van antibacterieel leer en worden na iedere sessie gereinigd.

Nieuwe mogelijkheden om te relaxen

Onze massagestoelen bevatten een bodyscanfunctie die de contouren van jouw lichaam ‘leest’ en daardoor het juiste massageprogramma start. De massage programma’s dragen bij aan harmonie tussen Body, Mind & Soul. De massages zorgen voor verlaging van het stresshormoon cortisol, het activeert het endorfinegehalte in de hersenen en zorgen daardoor voor rust, herstel en ontspanning.

Maak je lichaam beter

De verwarmde massagestoelen zijn voorzien van airbags die zorgen voor drukopbouw en drukmassage. Hierdoor worden de spieren geactiveerd en giftige afvalstoffen afgevoerd. Het resulteert in een verbeterde bloedsomloop, activatie van de stofwisseling, ontspanning van de spieren en bevordert een gezond slaapritme.